Concepts - Hoens Creative
16180
page-template-default,page,page-id-16180,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-92389

Hoens Creative Concepts

Ontwikkeling en innovatie

Implementeren van nieuwe toepassingen en technisch productie van complexe videocontentprojecten. Tailormade techniek.

Welke UHD Camera presteert het best in low-light omgevingen?

Wanneer je trendsettend bent in de markt, is het belangrijk om voorop te blijven lopen. Daarom verzorgden wij iov NewBeTV voor volledig UHD kanaal Insight TV een vergelijking van de meest recente filmische UHD camera’s, specifiek gericht op low-light omgevingen.

Slimme opnamefaciliteiten colleges

In de tijd van digitalisering is het van levensbelang om colleges eenvoudig en professioneel vast te kunnen leggen. Voor Walt Wonder Schmidt┬á realiseerden wij een kosteneffici├źnte meercamera set-up voor specifieke registratie van klaslokalen en collegezalen. Met 4 camera’s en 3 geluidspunten per ruimte en de mogelijkheid voor live regie worden colleges efficient vastgelegd en direct online beschikbaar gesteld.

4K opnames met 80 km/u

Voor de filmopnames van een broadcast programma ontwikkelde Concepts een remote controlled wagen die met bizarre snelheden tot 80 kilometer per uur UHD beeld schiet. De cinematografische beelden -die gestabiliseerd worden gedraaid- worden inmiddels voor diverse producties ingezet.

Ventures

Wil je meer info over Creative Concepts of heb je een uitdaging voor ons?