College

Hoens Creative is een erkend leerbedrijf. Wij geven camjo-cursussen, ENG-trainingen, masterclasses (techniek, licht, audio, cameravoering). Of je nu een nieuwkomer bent die net begint met het vastleggen van verhalen of een ervaren videomaker die zijn vaardigheden wil aanscherpen. Wij bieden een cursus op maat.

Basis camjo cursus

Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap, ongeacht je ervaringsniveau. Van het begrijpen van camera-essentials en shotcompositie tot het ontwikkelen van interviewtechnieken en storytellingvaardigheden, deze cursus biedt een uitgebreide onderdompeling in de essentiële aspecten van camjo.

Gevorderde camjo cursus

In deze cursus gaan we dieper in op geavanceerde technieken en strategieën, waardoor je je vaardigheden als professionele camjo verder kunt verfijnen. Bij de gevorderde cursus word ook onze lichtcursus ‘masters of light’ behandeld. deze cursus biedt een compacte en praktijkgerichte benadering.

3B4A8726

Basis ENG geluid

Onze ervaren mensen, die zelf experts zijn in het vakgebied, zullen je begeleiden door middel van praktische voorbeelden, hands-on oefeningen en boeiende projecten. Of je nu geïnteresseerd bent in, ENG-reality, postproductie voor televisie, live geluidstechniek of een ander gebied binnen audiotechniek, deze (meerdaagse) cursus biedt een solide basis aan kennis om je doelen te bereiken.

❛❛Zonder uitzondering zijn alle cursisten dolenthousiast terug gekomen van de camjo-cursusdagen. Iedereen heeft de dagen als ontzettend leuk, goed voorbereid, leerzaam en professioneel ervaren. ❞

❛❛Ik heb afgelopen najaar een korte fx6-cursus gevolgd. Naast het feit dat Hoens een supergezellige omgeving is met leuke mensen, was de cursus en de begeleiding echt uitstekend. Ik heb in een korte tijd super veel geleerd en leuke dagen gehad. ❞