Facilities - Hoens Creative
15793
page,page-id-15793,page-template-default,wpi_db,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hoens Creative Facilities

is een onafhankelijk AV bedrijf. Vanuit Loosdrecht opereren wij als dienstverlenend partner voor een breed scala aan AV producties. Wij denken mee met onze klanten, leveren vakmanschap en werken enkel met het beste materiaal.

Onze speerpunten:

Technische kennis

Creativiteit

Multidisciplinair

Betrokken

Oplossingsgericht

De mensen

Onze camera- en geluidsmensen zijn intern opgeleid. Zij verstaan hun vak, communiceren helder en hebben ervaring in meerdere genres. Ook werken wij met bekwame freelancers.
Onze crew heeft zeer veel ervaring met alle gangbare camera’s, het grippen van GoPro’s en verborgen cameraregistratie.

Recent portfolio

Dagelijks werken we in binnen- en buitenland voor reisprogramma’s, infotainment, (scripted) reality, consumentenprogramma’s, documentaires, reportages, wetenschapsprogramma’s en corporate producties.

Het materiaal

materiaal
Multi-ENG

Wij kunnen volledige meercamerasettings voor u opbouwen. Dit kan op alle mogelijke plaatsen, zowel geschakeld als niet geschakeld, en uiteraard altijd zo kostenefficiënt mogelijk.
Wij bouwen de compacte regieset op vanuit flightcases. Hierop kan alles worden aangesloten: van XDCAM tot F5, van Dome camera’s tot crane. Roodsignalering, grote viewfinders, return video, multitrack audio, play out, begeleiding door een OPL; alles wordt door ons op maat ingericht naar aanleiding van uw wensen.

ENG

Wij hebben alle standaardcamera’s in huis. Heeft u een bijzonder verzoek? Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze goede relatie met diverse leveranciers, is er altijd een oplossing te vinden.

Al onze vakmensen zijn breed inzetbaar en beheersen hun ambacht op hoog niveau.
Ook onze mensen op de planning en uitgifte zijn intern opgeleid door ons managementteam met jarenlange ervaring op de werkvloer.

Meer weten over onze creatieve faciliteiten? Goede vakmensen nodig?